Total Pageviews

Saturday, April 20, 2013

Conting Cars på History Channel !




Vinn signert T-skjorte og billetter til Oslo Motor Show!

I forbindelse med HISTORY-serien Counting Cars kjøres det en instagramkonkurranse. Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av en kul bil, og hashtagge det med #COUNTINGCARSNO.

Annenhver uke trekkes det en tilfeldig vinner av to billetter til Oslo Motorshow. Bildet som ved konkurranseslutt har fått flest likes, vinner i tillegg en signert T-skjorte av teamet til Danny «The Count» i Las Vegas.

Sjekk ut bidragene og konkuranseregler her



Vinnerne kåres følgende datoer:
11 april
25 april
10 mai
23 mai
6 juni (konkurranseslutt).

Kjent fra serien Pawn Stars
Danny «The Count» er en figur mange kjenner igjen fra serien Pawn Stars. Nå har han endelig fått sitt eget bilshow, som vises på HISTORY hver torsdag.
Danny «The Count» er langt over gjennomsnittet bilinteressert, og hans store kjærlighet er amerikanske muskelbiler. Får han øye på en bil han vil ha, er det umulig å stoppe ham, og han bruker alle midler for å få tilslaget – inkludert å følge etter biler til de stopper, og gjøre en handel der og da.

Et og annet kjent ansikt dukker også opp, men i denne serien er det kjøretøyene som står i sentrum. Ting går derimot ikke alltid etter planen, som når Danny og Kevin prøver å slå kloa i en `71 Monte Carlo, når en sønderknust kunde ikke kan betale, eller når de får ansvaret for Thunderbirden til mørkets fyrstinne Elvira.


Sjekk ut video om serien her

No comments:

Post a Comment